Alpe d'Huzes - Eindverslag

Vrijdag 6 juni 2014 - Terwijl onze helden (Jacomine, Joep, Iroy, Joris, Gijs) de berg aan het beklimmen waren, werd er op school met veel enthousiasme meegeleefd. Zo keken we live mee met de webcam van de organisatie en konden we zwaaien naar de docenten (zie eerdere nieuwsberichten) en hadden we telefonisch contact.

Het aantal beklimmingen en de rondetijden werden nauwkeurig door mener Van den Heuvel op een flip-over bijgehouden:Intussen gingen de lessen normaal door. Collega's namen in hun eigen tijd de lessen van de Alpe d'Huzes gangers over. Dat leidde soms tot interessante nieuwe lesstof, zoals hieronder te zien is:Juffrouw Koutstaal maakte gebruik van de indrukwekkende tijden van meneer Cosse in haar wiskundeles. De les die ze overnam van meneer Van Poppel leverde blauwe handen op (zie foto bovenaan dit bericht).

Met veel trots laten we jullie de einduitslag zien van onze renners, die met elkaar ruim € 17.000,00 ophaalden:Juffrouw Deelen die als ondersteuner meeging schreef later op de avond deze emotionele email. Hiermee besluiten we onze berichtgeving over Alpe d'Huzes:

Wat een dag Bedankt dat ik dit mocht meemaken....

Nu 20 uur op de been en de emoties vliegen alle kanten op.

Zó bijzonder, dit is niet te beschrijven!
samen een eigen wijze weg vinden